Vélemények a Sambucolról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan személyeknek a véleménye, akik már fogyasztották a fekete bodzát.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Nagy Krisztina, Budapest » Immunrendszer erősítés
A férjem igen erőteljesen szenvedett az allergiától, és hónapokon keresztül rosszul érezte magát múlt nyáron. Az interneten olvastam a Sambucol szirupról, és mivel azt állították, hogy jelentősen erősíti az immunrendszert, ezért ahogy tudtam, beszereztem a férjemnek. A hatása elképesztő volt, mert nagyon rövid időn belül sokkal jobban érezte magát, és jobban is nézett ki. Biztosak vagyunk benne, hogy a Sambucol segített megerősíteni a szervezetét annyira, hogy le tudta győzni az allergiás tüneteket. Azóta mindig van itthon nálunk egy üveg belőle.
Szabó András, Keszthely » Jobb közérzet
Mióta rendszeresen iszom a Sambucol szirupot, azóta sokkal energikusabb vagyok, jobb a közérzetem és egyszerűen jól érzem magamat a bőrömben. Biztos vagyok benne, hogy pozitívan hat az egészségemre és mindenképpen újra fogom rendelni, mert még az íze is kitűnő.
Mezei Andrásné, Cegléd » Immunerősítés
Eddig minden télen többször is megfáztam és elkaptam az influenzát is, ráadásul szinte minden esetben szövődmények is kialakultak, mint például a hörghurut. A fiam igen gyakran szenvedett orrmelléküreg-gyulladástól egy-egy megfázás vagy az influenza után. Amikor először elkezdtem a Sambucol szirupot inni, azt vettem észre, hogy az influenza tünetei sokkal enyhébben jelentkeztek, és általában a betegségek sokkal gyorsabban gyógyultak. A fiam pedig végre orrmelléküreg-gyulladás nélkül vészelte át a múlt telet. Manapság ha a megfázás vagy az influenza első jeleit érzékeljük magunkon, akkor elkezdjük napi háromszor fogyasztani a Sambucolt, és szinte azonnal érezzük is a tünetek enyhülését.
Urbán Ágnes, Zalaegerszeg » Cukorbetegség, magas vérnyomás
Mióta fogyasztom a terméket, valahogy jobban érzem magamat, a magas vérnyomásom is csökkent, és cukorbeteg lévén számomra fontos, hogy segít az ereim védelmében is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár.
Csurgó Adél, Székesfehérvár » Immunerősítés, övsömör
Már évek óta fogyasztom a Sambucolt, és eddig mindig bevált a náthám esetén, vagy a férjem influenzájakor, de a 2 éves kislányomnak is szoktam adni belőle. Múlt nyáron éreztem, hogy elő akar jönni az övsömör rajtam. Tudtam, hogy majd hetekig fogok miatta szenvedni. De ekkor eszembe jutott, hogy ha ez működik a megfázás vírusával szemben, akkor működhet másfajta vírussal is. Ezért elkezdtem magas dózissal fogyasztani 3 napon keresztül, és a negyedik napon megszűnt a szúró fájdalom, és másnap már tudtam dolgozni is. Manapság már a herpesz ellen is használom, és bevált.
Ács Ferenc, Budapest » Emésztésjavítás
Hosszú idő óta küzdöttem makacs székrekedéssel. Már sok mindent kipróbáltam ezelőtt, de valahogy egyik sem tudta meghozni a várt eredményt, vagy a hatása csak rövidtávú volt. Mióta azonban a Sambucol bodzás italt fogyasztom, azóta elmúltak az ilyen jellegű panaszaim és minden rendben van az emésztésemmel. Lehet hogy nem tűnik nagy dolognak, de aki évekig szenvedett ilyen problémáktól, az tudja, hogy micsoda megkönnyebbülést jelent ez a mindennapokban. Ezúton is köszönöm.
Német Hajnalka, Szentendre » Szív-és érrendszer
Az anyukám sajnos már régóta szenved különféle érrendszeri problémáktól, magas vérnyomástól és koleszterinszinttől, ezért több gyógyszert is kell szednie rá, ami eléggé megterheli a szervezetét. Miután olvastam róla, hogy a bodza jótékonyan hat az erek állapotára és a keringésre, úgy döntöttem meglepem a termékkel. Természetesen konzultált az orvosával is mielőtt elkezdte volna fogyasztani. Azóta jobban érzi magát, csökkent a magas vérnyomása és a koleszterinszintje is.
Kamarás Edit, Siófok » Gyerekek immunerősítése
A kislányom szinte mindig elkapta az iskolában aktuálisan terjedő betegségeket, ezért nagyon sokat hiányzott az iskolából. Ezért kerestem valamilyen gyerekeknek szánt immunerősítő készítményt, amikor rátaláltam a Sambucol gyerekeknek készült verziójára. Elkezdtem neki adagolni az utasítás szerint, minek hatására sokkal ellenállóbbá vált a szervezete. Azóta alig volt beteg, de ha mégis, akkor is sokkal gyorsabban gyógyult meg, és nem s volt annyi szövődménye sem. Így az iskolában is jobban tud teljesíteni. Aminek pedig külön örülök, hogy mindezt egy teljesen természetes készítménnyel sikerült elérni.
Horváth Gergely, Abony » Immunrendszer, jobb közérzet
Mielőtt elkezdtem inni a bodza szirupot eléggé rossz passzban voltam testileg és lelkileg is. Általában bekaptam minden betegséget, amelyek aztán jól le is gyengítettek. A munkahelyi és magánéleti stressz is közre játszhatott ebben, amit már egyre nehezebben tudtam kezelni. Egy jó barátom ajánlotta nekem a Sambucolt, mivel ő már egy ideje fogyasztotta, és érezte magán a jótékony hatásait. Gondoltam én is kipróbálom, hátha javít az állapotomon. És szerencsére bevált, azóta messzire elkerülnek a betegségek, a közérzetem pedig sokkal jobb, valahogy kiegyensúlyozottabb vagyok. Egyszóval feltöltött, úgyhogy azóta iszom rendszeresen, főleg a téli időszakban.

Mátyás Csaba, Budaörs » Megfázás, influenza
A barátnőm ajándékozta nekem a Sambucolt, mivel elég gyakran voltam beteg. Én nem igazán hittem, hogy egy ilyen természetes bodza alapú készítmény megoldja ezt a problémát, de szerencsére tévedtem. Nem sokkal azután, hogy elkezdtem inni, egyre kevesebbszer lettem beteg, és gyorsabban is gyógyultam meg. Manapság már nagyon ritka, ha legyengít valamilyen fertőzés, és alapvetően is jóval erősebbnek érzem magamat. Most már csak arra kell figyeljek, hogy rendszeresen fogyasszam.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Fekte Bodza
Árak
Sambucol Immuno Forte, 120 ml 4.471 Ft
Sambucol Fekete bodza szirup Gyermek, 120 ml 4.471 Ft


Szállítási információk a Bioplus-onPayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.