Javítson a szív és az érrendszer állapotán Fekete Bodzával

A Fekete Bodza kivételes támogatója a teljes szív-és érrendszernek, melyet számos benne található hasznos vegyületnek köszönhet.

A Fekete Bodzában rengeteg flavonoid van jelen, melyek közismerten rendkívül erőteljes antioxidáns hatással rendelkeznek, valamint hatékonyan csökkentik az alsó vénás pangást is.

Továbbá feloldják az érfalra lerakódott káros plakkokat, javítják a kapilláris erek vérkeringését, és növelik az érfalak rugalmasságát is.

Mindemellett pedig hozzájárulnak a magas vérnyomás csökkentéséhez, valamint az arterioszklerózis kezeléséhez, hiszen gátolják az erek meszesedését.

A fekete bodza csökkenti a magas koleszterinszintet, mivel fokozza a koleszterin lebomlását, továbbá vízhajtó hatása révén a szívet is védi és kíméli.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

A fekete bodzában található rutin igen hatékony érerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, amely miatt különösen eredményesen alkalmazható ödémásodás és visszérproblémák esetében is.

A bodzában nagy mennyiségű antocián van jelen, mely által képes szembeszállni a roppant káros szabadgyökökkel, valamint hathatósan tudja csökkenteni a véredények áteresztőképességét. Szintén e vegyületnek köszönhető, hogy a fekete bodza erősíti az érfalakat és növeli azok rugalmasságát.

Mivel a fekete bodza számottevően csökkenti a trombózis kialakulásának az esélyét, ezért az agyvérzés megelőzéséhez is rendkívül jelentősen képes hozzájárulni.

Sambucol Fekete Bodza a szíve egészségéért

A Sambucol Fekete Bodza szirup koncentráltan tartalmazza a bodza összes szív-és érrendszert védő és támogató hatóanyagát, ráadásul mindezek teljesen természetes formában találhatóak meg a készítményben.

Semmilyen mesterséges anyagot, színezéket nem tartalmaz a készítmény, így Önnek nem szükséges kompromisszumot kötnie az egészségéért.

Tehát ha szeretné megőrizni szíve és erei vitalitását, vagy már valamilyen fennálló problémát szeretne kezelni, akkor a Sambucol Fekete Bodza Folyadék mindenképpen a segítségére lesz ebben.

A Sambucol Fekete Bodza szirupnak nincsenek kellemetlen és veszélyes mellékhatásai, hiszen természetes hatóanyagainak köszönhetően teljes körűen támogatja a szervezet egészségét, különösen a szív-és érrendszer működését.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Fekte Bodza
Árak
Sambucol Immuno Forte, 120 ml 4.471 Ft
Sambucol Fekete bodza szirup Gyermek, 120 ml 4.471 Ft

Szállítási információk a Bioplus-onPayU Vásárlói tájékoztató

Biomax Kedvezmények
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.