Szüntesse meg az influenzás, megfázásos tüneteket Fekete Bodzával

A Fekete Bodza már ősidők óta hatékonyan és gyorsan enyhíti a megfázás, a nátha vagy éppen az influenza mindenki által ismert kellemetlen tüneteit.

Nem is véletlenül van ez így, hiszen a Fekete Bodza rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, vértisztító, vizelethajtó és izzasztó hatású, ráadásul képes megakadályozni, hogy a vírus behatoljon a sejtekbe.

A Fekete Bodzában számtalan immunerősítő vegyület található, melyek hatékonyan képesek robotálni a szervezet védekezőképességét, ezáltal segítenek elkerülni a téli időszakban oly gyakori meghűléses megbetegedéseket.

Ha azonban mégis utolért már minket valamilyen nyavalya, akkor sem kell pánikba esnünk, hiszen a Fekete Bodza gyorsan és eredményesen képes csillapítani a lázat és a nátha egyéb, nem éppen kellemes tüneteit.

A bodza virágából készített tea nem csak kellemesen melengeti a testünket és a lelkünket, hanem mindezeken felül tökéletes választás inhaláláshoz, segíti a váladék felszakadását, s remekül gargalizálhatunk is vele.

Gyógyulás bodzával

Mindemellett pedig a szűnni nem akaró köhögést is nagyszerűen képes orvosolni.

Tudományos kísérletekkel is igazolták, hogy a fekete bodza remek vírus-és baktériumölő hatásokkal rendelkezik, így valóban képes szembeszállni az influenza bizonyos törzseivel.

A Sambucol Fekete Bodza Folyadék C-vitaminnal egy kísérlet során egyértelműen bizonyította, hogy mire képes az influenzával szemben, hiszen a készítményt fogyasztó betegek esetében mindösszesen 3 napra rövidült le az influenza időtartama.

Valószínűsíthető, hogy a szirupban található bodza és C-vitamin kombinációja még erőteljesebben képes szembeszállni a fertőzésekkel.

2006-ban pedig napvilágot látott egy virológiai tanulmány a Brit Orvosi Intézethez kapcsolódó Queen Mary Kollégium szaklapjában, mely szerint a Sambucol Fekete Bodza Szirup 99%-os hatékonyságú a madárinfluenza vírusával (H5N1) szemben.

A Sambucol szirupot teába, ásványvízbe keverve is lehet fogyasztani, melynek első és azonnali kedvező hatása, hogy pillanatok alatt csillapítja a kínzó torokfájást.

Tehát ha közeleg a náthás, influenzás időszak, akkor okvetlenül érdemes kihasználnunk a bodza rendkívüli immunerősítő hatását. Ebben pedig segítségünkre lesz a Sambucol Immuno Forte hozzáadott C-vitaminnal és Cinkkel, mely valóban felturbózza immunrendszerünket, minek következtében egészségtől kicsattanóan élvezhetjük a tél által nyújtotta csodálatos élményeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.